top of page
  • captainmarvelbg33

ОБРЕЧЕНИ НА УСПЕХ

Updated: Jun 7, 2021

Началото на края на ерата на Бойко Борисов.През лятото на 2021г. се случи нещо, което ще остане в историята на майка България, и аз бях там. В един слънчев летен ден поставихме началото на края на герберската хунта.


След успеха ни на изборите, Слави и всички до него знаехме, че сме на сантиметри от успеха, почти го вкусвахме. Знаехме обаче, че динозавър като ГЕРБ не се сваля току тъй! Затова Слави реши да обедини съпротивата в името на изриването на статуквото и новото начало и светло бъдеще за България.


Аз нямах активна роля в партията, но като приближен на Слави присъствах на всички събирания. Срещата в този ден, обаче беше много по-различна. Поканихме всички представители на съпротивата. Слави я свика в ''Осемте джуджета”, за да забием знамето на революцията в емблематичното за бойковщината място.


Дали защото се вълнуваше за революцията или защото я беше страх, че на предстоящите още едни избори ще изгори, първа на събирането дойде Мая. Подмина ме, влетя в заведението с бойна крачка и седна на централно място. Следващият, който пристигна беше Христо, паркира си електрическата тротитентка точно пред входа. За разлика от Мая, той не се бореше за централно място, напротив избра най-тъмния край на заведението. Май не беше много горд, че май ще се наложи да сдружава с нас “чалгарите”, но и той постави сега интереса на България над всичко останало.


След него до входа паркира Лада Нивата на Корнелия, носеше букет червени рози. Влезе, но не знаеше къде да застане. Май не искаше да е прекалено близо до Мая, още по-малко пък до капиталиста Христо. Седна на бара, докато дойдат и другите и тогава да реши до кого се чувства най-комфортно.Конвоят от джиповете на бай Ахмед блокира цялата улица, преглътнахме го в името на идеята. Стана малко патаклама - патриотите, които като истински четници дойдоха на коне, се наложи да завържат животинките чак на пилоните на НДК.


За мен остана само да включа по Zoom Васил от Дубай и да чакам Шефа.


Не след дълго се чу потропване на бастун, всички замлъкнаха. В ресторанта влезе Слави, облечен в черен костюм без вратовръзка и със слънчеви очила. Не каза нищо, мина през залата уверено, въпреки че куцаше. Стигна до централното място, остави бастуна, въздъхна тежко и студено каза “Добър вечер”.  • Колеги, аз съм човек с дълъг и сложен житейски път, минал съм през много перипетии и съм научил много за живота, бизнеса и успеха. Затова ви събрах, за да споделя с вас знанията, които съм натрупал във времето с надеждата, че ще ви бъдат полезни при изграждането на една нова и богата България.

Да си говорим честно: животът ни в България е ужасен, кратък и пълен с премеждия. Никой в България не е свободен да изживее дните си спокойно, камо ли да преследва мечтите си. Постоянно сме под натиска на корупцията, престъпността и немотията. Това е простичката истина! Но дали това е защото в България нещата просто са си така и няма какво да се направи? Толкова ли е бедна нашата родина, че да не може да си позволи да изхрани народа си и да му осигури достоен живот, ами се налага да бяга в чужбина? НЕ! Хиляди пъти - НЕ!


България е плодородна земя пълна с възможности! Може да развиваме земеделие на плодородните ни земи, да създадем проспериращ туризъм, да използваме залежите си на ценни метали, младите ни хора да развиват високите технологии… Тази наша България може да осигури спокойно и достойно съществуване на всичките си деца, които досега дори не смееха да мечтаят за такова нещо.

Защо тогава продължаваме да живеем в тези условия на мизерия и нищета?


Защото за последните 10 години Бойко Борисов и ГЕРБ ограбиха всичко! Ограбиха еврофондовете, ограбиха нас и плодовете на труда ни, узурпираха властта и всички институции, направиха ги безполезни и корумпирани!!!


Ресторантът избухна в аплодисменти! Дори Божков, пред компютъра си ръкопляскаше. Корнелия се изправи на крака, скочи на подарява розите.


  • Няма нужда, няма нужда от аплодисменти! Простата истина, приятели, е, че врагът е един и се казва Бойко Борисов! Само, когато премахнем него и хунтата ще се отървем от жалкото си мизерно съществуване.

За 10 години от ГЕРБ не свършиха нищо. Само крадяха, мамеха, притискаха бизнеса и живееха луксозен и привилегирован живот на гърба на нас - данъкоплатците.

Мисля, че пътят ни е ясен. Отърваваме се от ГЕРБ и почти за една нощ народът ще стане богат, а страната просперираща. И не забравяйте, приятели, че решителността ви по пътя към революцията не трябва да се поклаща дори за миг!


Още ръкопляскания! Всички бяха в екстаз от перспективата да премахнат ГЕРБ и да заемат постовете, които знаеха, че заслужават и им се полагат. В еуфорията от предстоящия успех се бяха увлекли дотолкова, че дори Корнелия и Христо се прегърнаха. Само бай Ахмед седеше встрани и се усмихваше, почти бащински.

Comments


bottom of page